Een gezellig dagje uit bij

Restaurant de Heerlijckheyt 

Wij willen u graag verwelkomen in ons restaurant de Heerlijckheyt Het Loo, direct gelegen naast Nationaal Museum Paleis Het Loo en de paleistuinen. Een plek waar u zich weer even terug in de tijd waant en waar wij u willen laten genieten van onze gerechten en gastvrijheid op deze prachtige locatie.

Op het ruime en gezellige terras - met loungehoek en uitzicht op Paleis Het Loo - kunt u bij mooi weer genieten van een hapje, drankje, lunch of diner.

Central Park

4th of july independence Day in Amerika en de dag dat Central Park 9 jaar geleden voorzichtig de voordeur in Apeldoorn open deed. Nu is Apeldoorn vertrouwd met het gekke krakkemikkige pandje waar je alles kunt kopen. Cheesecake, Bagels en Carrotcake zijn nu de orde van de dag.

Niemand kijkt meer op van een wortel in de taart of een tak in de thee. Toch proberen we vernieuwend te blijven. U kunt nu bijv. Gezond high-teaën. Met lekkernijen op basis van superfoods. Of een heerlijke groene shake bestellen.

Kieveen Exclusief

  In de oude coöperatie in het Gelderse Loenen is Kieveen gevestigd. In het gezellige woonwarenhuis vind je alles om jouw huis te gek en sfeervol in te richten. 

Je vindt een grote variëteit aan banken welke wij volledig naar jouw smaak kunnen samenstellen. Zowel in opstelling als in materialen en kleuren. Verlichting om jouw huis de juiste sfeer te geven en leuke accessoires voor de finishing touch. Kom je er zelf niet helemaal uit om je huis in te richten? Wij helpen je graag. 

Toaie

Kleurrijke oorbellen, handgemaakt door kunstenaars (voornamelijk vrouwen) uit Colombia, van wie de hoofdtaak het verzorgen van de familie is. Daarnaast, verdienen ze bij met het maken van prachtige sieraden. 

De kracht van de oorbellen van Toaie is dat ze enorm kleurrijk zijn, zo geven zij je outfit net dat beetje extra. Van kleine kleur accenten tot grote statement oorbellen, kijk op de site voor de verschillende kleurrijke designs!

Using Format