Een gezellig dagje uit bij

Restaurant de Heerlijckheyt 

Wij willen u graag verwelkomen in ons restaurant de Heerlijckheyt Het Loo, direct gelegen naast Nationaal Museum Paleis Het Loo en de paleistuinen. Een plek waar u zich weer even terug in de tijd waant en waar wij u willen laten genieten van onze gerechten en gastvrijheid op deze prachtige locatie.

Op het ruime en gezellige terras - met loungehoek en uitzicht op Paleis Het Loo - kunt u bij mooi weer genieten van een hapje, drankje, lunch of diner.

Eetcafe Bij Cas

Hier eet u heerlijke en eerlijke gerechten in een zeer gemoedelijke sfeer. Wij hebben inmiddels een aantal klassiekers op onze kaart; de lekkerste spareribs van de Veluwe en onze fameuze schnitzels. Naast deze klassiekers hebben we uiteraard nog veel meer lekkers!

Kieveen Exclusief

  In de oude coöperatie in het Gelderse Loenen is Kieveen gevestigd. In het gezellige woonwarenhuis vind je alles om jouw huis te gek en sfeervol in te richten. 

Je vindt een grote variëteit aan banken welke wij volledig naar jouw smaak kunnen samenstellen. Zowel in opstelling als in materialen en kleuren. Verlichting om jouw huis de juiste sfeer te geven en leuke accessoires voor de finishing touch. Kom je er zelf niet helemaal uit om je huis in te richten? Wij helpen je graag. 

Toaie

Kleurrijke sieraden, met de hand gemaakt door kunstenaars (voornamelijk vrouwen) uit Colombia, van wie de hoofdtaak het verzorgen van de familie is. 

De sieraden zijn licht in gewicht, dus erg comfortabel in dragen. Enorm kleurrijk om zo elke outfit aan te kleden. Neem een kijkje op de website door op de foto te klikken en laat je verrassen door de kleurrijke creaties van TOAIE.

Using Format